Site Overlay

Tretmani lica

Nema šminke koja može pokriti nečistu kožu.
Kuća ljepote Vam nudi veliki broj tretmana za lice da bi održavali higijenu i vitalnost svoje kože.

Higijenski tretman lica

Higijenski tretman lica je osnovni tretman čišcenja lica koji podrazumeva otvaranje pora pod vapazonom,
mehaničko čišćenje, ultrazvucno čišćenje i masku za umirenje.

Microneedling

Microneedling tretman lica je jedan od najpopularnijih i najucikovitijih tretmana za lečenje akni, upalnih procesa i ožiljaka.
Izvodi se Dr.Pen mašinicom. U Kuđi ljepote koristimo visokokvalitetne koktele za microneedling i imamo fantastične rezultate.

Oxygen tretman

Oxygen tretman ili tretman s kiseonikom je tretman koji se izvodi posebnom mašinom koja proizvodi aktivni kiseonik i na taj način poboljšava delovanje seruma i ampula koje biramo po potrebi vaše kože .

Zlatni tretman

Zlatni tretman je anti age tretman u kojem se koristi ampula Pure Gold 24 Ka od Afrodite professional kao i cela ta linija koja je napravljena za profesionalnu upotrebu i učiniće vašu kožu svežom i zategnutom.

Savrsen kod

Savrsen kod anti age tretman. Kratak prikaz ovog tretmana imate u videu iznad teksta.

Hidromikrodermoabrazija

Hidro-mikrodermoabrazija je najnovija metoda mikrodermoabrazije koja se izvodi bez kristala ili čestica dijamanta. Umjesto toga koriste se mlazovi vode koji uklanjaju gornji sloj kože. Vakuum povlači stanice kože i vodu. Ovaj tretman je nježan pa je pogodan za osobe s jako osjetljivom, ali i masnom kožom jer smanjuje pore. Rezultati su u odnosu na mikrodermoabraziju dugotrajniji jer se „novi“ sloj kože direktno njeguje mlazom vode. Neposredno nakon tretmana moguće je da će koža dobiti rozu boju, ali to ne bi trebalo trajati dugo.